Het best bewaarde geheim van Franschhoek

Franschhoek is een klein dorpje gelegen in het hart van de Cape Winelands. Hier struikelt u werkelijk over de culinaire hoogtepunten. Van toprestaurants tot de beste wijnboerderijen van het land, Franschhoek is dan wel klein maar heeft enorm veel te bieden. Het is een pittoresk dorpje, waar u zonder problemen door de straatjes kunt struinen. Van kleine boutiekjes tot heerlijke eetgelegenheden, u komt het tegen. En bent u hier op zaterdag, dan is de Franschhoek Village Market een echte aanrader! Sla het ontbijt over en geniet van al het goeds dat de markt u te bieden heeft. 

Culinaire omgeving

Vanuit uw eigen villa geniet u in optima forma van deze bijzonder culinaire omgeving. Buurtmarktjes, wijnproeverijen, fietstochten en feestelijk culinaire lunches en diners zijn zo maar een paar voorbeelden. Uw villa van La Clé des Montagnes is gelegen op een werkende wijnboerderij, verstopt tussen de wijnranken en boomgaarden, maar toch op een steenworp afstand van de gezellige hoofdstraat van Franschhoek. 

Kleurrijk en excentriek design

De villa’s zijn ingericht door de beroemde lokale ontwerpster Sarah Ord. Haar designs zijn kleurrijk en excentriek maar altijd met een sterke knipoog naar de lokale kleuren, geuren en smaken. De vier villa’s zijn compleet verschillend in uitstraling, zodoende kunt u altijd een villa kiezen die bij uw voorkeuren past.  Iedere villa is uiteraard voorzien van alle moderne gemakken. Daarnaast beschikken alle vier de villa’s over een privé zwembad, voor het nodige vermaak en de nodige verkoeling op warme dagen. 

Tripadvisor over La Clé des Montagnes