Exclusief is hier het sleutelwoord. Uw luxe privévilla is voorzien van alle gemakken, waaronder een voltallige crew personeel. Ook de gamedrives door Madikwe worden geheel privé uitgevoerd.

Morukuru is een exclusieve lodge bestaande uit slechts drie privé villa's; River House, Farm House en Owner's House. Morukuru is gelegen in een privéconcessie aan de rand van het malariavrije Madikwe Game Reserve. Dichtbij de grens met Botswana, op circa vier uur rijden van Johannesburg. Aangesloten bij de Relais & Chateaux groep heeft Morukuru een geweldige reputatie en een uitmuntend serviceniveau.

Exclusieve villa

Morukuru Farm House is van oorsprong een traditionele Afrikaanse boerderij en heeft maar liefst vijf slaap- en badkamers. De villa ligt in een enorme omheinde tuin waarin u heerlijk kunt ronddwalen en waar kinderen lekker kunnen spelen.

Madikwe is malariavrij, wat erg prettig is wanneer u met jonge kinderen reist. Uw kroost wordt overigens goed voorbereid op de wildernis. Bij aankomst krijgen zij een rugzakje met tal van leerzame safarispulletjes. Een privé gids en een open safari voertuig staan tot uw beschikking waardoor u op safari kunt gaan wanneer u dat zelf wenst. Uw gids neemt u graag mee naar de mooiste plekjes van het park en weet het wild in no time te vinden. Hoewel u helemaal vrij bent in de keuze voor een tijdstip, raden we u aan om de gamedrives 's ochtends vroeg of in de namiddag te ondernemen, als de dieren het meest actief zijn. In het begin van de middag, op het heetste moment van de dag, is het ook veel prettiger om lekker aan het zwembad te liggen. 

Bepaal zelf de dagindeling

Uw dagindeling is heel flexibel en u heeft de beschikking over uw eigen personeel, waaronder een butler, een chef-kok, een gids, een hostess en, als u deze nodig heeft, een oppas voor uw kinderen. Het grote voordeel is dat u hier volledig privé verblijft met uw eigen gezin, familie of vrienden. In overleg met de gastvrije medewerkers bepaalt u zelf uw ideale dagindeling. Niets moet, alles mag!

Eigen chefkok

Tijdens uw verblijf heeft u de beschikking over uw eigen privé chef die in de keuken van de villa de meest heerlijke gerechten voor u bereidt. Eet u vegetarisch, lust u graag elke ochtend een eitje of bent u misschien gek op vis? Vertel uw wensen aan de chef en hij zal een heerlijk op maat gemaakt menu voor u samenstellen.

Tripadvisor over de Morukuru Lodge