Van de grote gastvrijheid en het sublieme eten tot het elegante design, de zwoele bries en de geuren van de bush. Hier ervaart u de ziel van Afrika.

Ngala Safari Lodge maakt onderdeel uit van de prestigieuze & Beyond groep en ligt in een privéconcessie aan de oever van de Timbavatirivier. Vlak bij het Kruger National Park, een van de mooiste natuurreservaten ter wereld. Ngala prive wildpark heeft 15.000 hectare wildernis en is de perfecte uitvalsbasis om de Big Five, de indrukwekkende wilde honden en vele andere soorten te spotten. In uw luxe suite voelt u zich een met de uitgestrekte, ongerepte natuur. In Ngala geniet u van knisperende ochtenden, hete zomers en frisse winters; ieder seizoen in de bush heeft zijn eigen charme.

Zeldzame wilde honden

Tweemaal per dag gaat u met een gids en een ranger op pad in een open landrover, op zoek naar het wild in de eigen concessie van het Kruger Park. Het is iedere keer weer een verrassing wat u zult zien. Veel gespotte wilde dieren zijn leeuwen, luipaarden, buffels, olifanten en zeldzame Afrikaanse wilde honden. Ook een wandelsafari met gids of een avondsafari in het donkere weidse landschap zijn een aanrader. Na een onvergetelijke dag middenin de magie van dit mooie stukje wildernis, is het heerlijk ontspannen aan de rand van het zwembad of in de spa.

Op avontuur

In totaal bezit de lodge 21 cottages die ruim zijn opzet. Zachte en warme kleuren, sfeervolle verlichting en een nadrukkelijk gevoel van privacy waar nodig. Zo is er een ruim uitzicht aan de voorzijde en een intieme tuin met buitendouche die fraai ommuurd is. Er zijn drie geweldige familie cottages die bestaan uit twee suites die eenvoudig met elkaar in verbinding staan. De familie villa heeft daarnaast nog een gezellige dinerkamer en een eigen privé zwembad. Plus een eigen butler en eigen safari wagen waarmee u met uw eigen gezelschap op avontuur gaat.

Verlichte veranda

Tijdens uw eerste game drive van de dag geniet u van een geurige kop koffie en thee met een versgebakken koekje. Terug bij de lodge, ontbijt u uitgebreid met vers fruit, heerlijke kazen en een eitje naar uw keuze of iets anders lekkers. Lunch en afternoon tea geniet u desgewenst op uw prive veranda. Na de middag game drive geniet u in de lodge van een aperitief en een bijzonder diner onder de heldere sterrenhemel.

Tripadvisor over Ngala Safari Lodge