Wild zien in een ongerepte omgeving zonder andere mensen. Privacy gegarandeerd!

Het eerste klasse Jao Camp ligt in de gelijknamige concessie in het zuidwesten van de waterrijke Okavango Delta. Jao Camp biedt door de sublieme ligging een veelzijdige safaribeleving. Het landschap is afwisselend, van permanente moerassen tot uitgestrekte vlaktes. Jao leent zich uitstekend voor het maken van prachtige boottochten. Met een beetje geluk ziet u op uw eerste boottocht al 'malachite kingfishers', 'purple herons', 'saddle billed storks' en de 'african fish eagle'. Wie niet speciaal op vogels let, heeft alle gelegenheid om van het fantastische landschap te genieten. De volgende dag gaat u weer op pad, maar dan met een avontuurlijke gamedrive in een 4x4.

SLAPEN

Jao Camp heeft vijf suites en twee villa's die via verhoogde houten wandelpaden verbonden zijn met elkaar en met het hoofdgebouw. Voor de bouw en inrichting is op een fantastische manier gebruik gemaakt van natuurlijke materialen. De suite heeft een slaapgedeelte met een hemelbed, een sfeervolle lounge, een badkamer met buitendouche en een ruime veranda die over de gehele breedte van de kamer loopt en waar ook een plungepool te vinden is. De suites hebben een stijlvol en prachtig ontwerp waarin veel hout is verwerkt. Privacy staat hier hoog in het vaandel en alle kamers liggen dan ook op een ruime afstand van elkaar. Vanuit uw slaapkamer heeft u uitzicht over de overstromingsvlakten. Terwijl u ontwaakt kunt u de zon langzaam op zien komen. Uw slaapkamer grenst aan uw luxueuze badkamer en ook hier is goed nagedacht over het contact met de natuur. Zelfs vanuit uw bad kunt u naar buiten blijven kijken en genieten van de mooie omgeving. De buitendouche is een belevenis. De weldadige waterstraal lijkt rechtstreeks uit een boomtak te komen en tijdens het douchen is er een reële kans dat u een olifant voorbij ziet schuiven. Een ontmoeting om nooit te vergeten!

BELEVEN

De beste periode om de delta te bezoeken is tussen april en september, dan is het landschap hier op zijn mooist! Maak prachtige tochten in een mokoro en ga op zoek naar het wildleven in en langs het water. Stap in de jeep voor spannende gamedrives die zowel 's ochtends als 's avonds kunnen plaatsvinden. U ziet hier ontzettend veel dieren. Van grote kuddes lechwe antilopen tot olifanten, luipaarden, waterbokken, nijlpaarden, krokodillen, leeuwen en tal van bijzondere vogelsoorten. Als een van de weinige lodges beschikt Jao Camp over een mooie spa met de toepasselijke naam ‘Under The Leaves Safari Retreat’. Hier komt u na een actieve dag tot rust tijdens een fijne behandeling door een van de therapeuten. Als u liever nog wat actiever bezig wilt zijn, kunt u terecht in de fitnessruimte. Het hart van Jao Camp bestaat uit een unieke ruimte met prachtige uitzichten, waar diverse plekjes zijn gecreeerd om u even terug te trekken. Of wat te denken van de ‘drijvende’ vuurplaats, de wijnkelder of het museum, waar een bijzondere sfeer heerst. Al met al is Jao een unieke en luxe lodge in de delta.

ETEN & DRINKEN

Waar u de maaltijd wilt nuttigen bepaalt u zelf. In het hoofdgebouw samen met de andere gasten, aan een tafel bij het zwembad of op de veranda voor uw luxe suite. Een romantisch diner op een stekje ergens in de wildernis is nog sensationeler en wordt uiteraard voor u geregeld! Jao Camp kent een hoog service niveau en de staf zal u dan ook compleet in de watten leggen.

Tripadvisor over Jao Camp

Vergelijkbare accommodaties in Botswana