Wild zien in een ongerepte omgeving zonder andere mensen. Privacy gegarandeerd!

Uw avontuur start al na aankomst op de airstrip van de Jao Concessie. Afhankelijk van het waterniveau kan deze transfer per auto of per boot plaatsvinden. De Jao Concessie is een van de beste concessies van Botswana door de combinatie van gamedrives én wateractiviteiten. Met een beetje geluk ziet u op uw eerste boottocht al 'malachite kingfishers', 'purple herons', 'saddle billed storks' en de 'african fish eagle'. Wie niet speciaal op vogels let, heeft alle gelegenheid om van het fantastische landschap te genieten. Buiten uw lodge vindt u geen enkele invloed van de mens. Het ritme van de natuur wordt hier bepaald door de krachtige zon en de jaarlijkse watervloed die vanuit Angola via de Okavango-rivier Botswana binnenstroomt.

Verzekerd van optimale privacy

Het eerste klasse Jao Camp ligt in het gelijknamige privé domein in het zuidwesten van de waterrijke Okavango Delta. Deze lodge biedt door de sublieme ligging een veelzijdige safaribeleving. Jao Camp bestaat uit negen suites die verspreid liggen over een as van twee kilometer. Hiermee is elke gast verzekerd van optimale privacy. Vanuit uw luxe suite kijkt u uit over het waterrijke landschap. Daar maakt u prachtige boottochten dwars door de eindeloze vlaktes. En de volgende dag nog een keer, maar dan met een avontuurlijke gamedrive in de 4x4. De beste periode om de delta te bezoeken is tussen april en september, dan is het landschap hier op zijn mooist!

Gezichtsbehandeling en massages

Maak prachtige boottochten in een mokoro en ga op zoek naar het wildleven in en langs het water. Stap in de jeep voor spannende gamedrives die zowel 's ochtends als 's avonds kunnen plaatsvinden. U ziet hier ontzettend veel dieren. Van grote kuddes lechwe antilopen tot olifanten, luipaarden, waterbokken, nijlpaarden, krokodillen, leeuwen en tal van bijzondere vogelsoorten. Als een van de weinige lodges beschikt Jao Camp over een mooie spasuite. Hier komt u na een actieve dag tot rust tijdens een manicure, gezichtsbehandeling of een massage. 

Hemels slapen in een hemelbed

Jao Camp heeft negen suites die via verhoogde houten wandelpaden verbonden zijn met elkaar en met het hoofdgebouw. Voor de bouw en inrichting is op een fantastische manier gebruik gemaakt van natuurlijke materialen. De suite heeft een slaapgedeelte met een hemelbed, een sfeervolle lounge, een badkamer met buitendouche en een ruime veranda die over de gehele breedte van de kamer loopt. De suites hebben een stijlvol en prachtig ontwerp waarin veel hout is verwerkt. Uw eigen sala, een ruim buitenbed dat elke suite bezit, biedt een weergaloos uitzicht. Privacy staat hier hoog in het vaandel en alle kamers liggen dan ook op een ruime afstand van elkaar. De totale lengte van de lodge is bijna 2 kilometer lang!

Intens contact met de natuur

Vanuit uw slaapkamer heeft u uitzicht over de overstromingsvlakten. Terwijl u ontwaakt kunt u de zon langzaam op zien komen. Uw slaapkamer grenst aan uw luxueuze badkamer en ook hier is goed nagedacht over het contact met de natuur. Zelfs vanuit uw bad kunt u naar buiten blijven kijken en genieten van de mooie omgeving. De buitendouche is een belevenis. De weldadige waterstraal lijkt rechtstreeks uit een boomtak te komen en tijdens het douchen is er een reële kans dat u een olifant voorbij ziet schuiven. Een ontmoeting om nooit te vergeten!

Sensationele dinerplekken

Waar u de maaltijd wilt nuttigen bepaalt u zelf. In het hoofdgebouw samen met de andere gasten, aan een tafel bij het zwembad of op de veranda voor uw luxe tent. Een romantisch diner op een stekje ergens in de wildernis is nog sensationeler en wordt uiteraard voor u geregeld! Jao Camp kent een hoog service niveau en de staf zal u compleet in de watten leggen.

Tripadvisor over Jao Camp

Vergelijkbare accommodaties in Botswana