In de typische Khmer architectuur van deze oase waant u zich in vervlogen tijden, maar wel in een modern jasje

Het prachtige boetiek hotel Shinta Mani Angkor is centraal gelegen in Siem Reap, op slechts een kwartier rijden van het beroemde Angkor tempelcomplex. Men is er in geslaagd om oude tradities te verweven met luxe, comfort en een Angkoriaans geïnspireerd design met mooie kunst en zijde. In dit moderne hotel geniet u van uitmuntende service en veel oog voor detail. Shinta Mani Angkor is naast een hotel ook een opleidingscentrum genaamd The Shinta Mani Foundation. De foundation richt zich op drie punten, namelijk onderwijs, het opstarten van kleine bedrijfjes en de gezondheidszorg. Voor het thema onderwijs is er een Development Center waar studenten tien maanden lang worden opgeleid. Naast onder meer een uniform, een fiets, twee maaltijden per dag krijgen de studenten ook wat rijst en geld voor de familie. Tijdens uw verblijf zal er $5 van uw kamerprijs per nacht gedoneerd worden aan de Foundation die als doel heeft de bevolking van Cambodja een beter leven te geven.

Shinta Mani Spa

Natuurlijk bezoekt u Siem Reap vanwege de aanwezigheid van de beroemde tempelruïnes van Angkor, de door toeristen minder bezochte complexen als de tempels van Roluos en het boeiende leven rondom het uitgestrekte Tonlé Sap meer. Na een bijzondere dag in de stad of bij de tempels ontspant u met een koel drankje en een heerlijke snack aan de rand van het zwembad. Of u geniet van een weldadige massage of een Khmer Coffee Scrub in de buitenlucht in de Shinta Mani Spa.

Moderne kamers

De 39 stijlvolle kamers en suites hebben een comfortabele, moderne inrichting met witte muren en mooie houten vloeren. De kunstwerken, handgemaakte lampen en lokale accessoires zorgen voor een typisch Cambodjaanse uitstraling. Talisman adviseert u te verblijven in een comfortabele Deluxe Room. Deze kamers zijn gelegen in de nieuwe vleugel van het hotel en bieden naast een mooi design ook veel comfort.

Klassieke Khmer gerechten

Voor een heerlijk diner bent in het in hotel aan het goede adres! In Kroya kunt u genieten van klassieke Khmer gerechten die op een moderne manier bereid zijn en waarbij verse ingrediënten en lokale kruiden en specerijen voor worden gebruikt. U kunt zowel binnen als buiten, onder de sterrenhemel dineren!

Tripadvisor over Shinta Mani Angkor