Uw persoonlijke safariplanner van Mara Bushtops zorgt voor een op maat gemaakt safari-avontuur door de Masai Mara

Bushtops is een project van een Zwitserse familie die met hun hart en ziel twee van de allermooiste lodges in safari-Afrika hebben opgebouwd; Serengeti Bushtops en Mara Bushtops. Mara Bushtops ligt in een privéconcessie, grenzend aan de beroemde Masai Mara, en biedt uitzicht op de Siana Hills. Net als Serengeti Bushtops ligt Mara Bushtops op rijafstand van de Mara rivier, waar elk jaar in juli en augustus duizenden wildebeesten op spectaculaire wijze doorheen trekken tijdens de 'Grote Migratie'. 

Safari Planner

Uw persoonlijke safari planner adviseert u graag over de mogelijkheden bij het camp en stelt met u een schema samen. Het camp heeft uitstekende auto's waarmee u schitterende gamedrives maakt. Over het algemeen begint de dag hier al heel vroeg, als u met een kopje koffie of thee gewekt wordt door uw butler, waarna een hartig ontbijt op u staat te wachten. Hierna gaat u op pad voor de eerste gamedrive, die vaak wordt beëindigd met een lunch in de schaduw van de bomen. Als u wilt, kunt u aan het einde van de middag een tweede gamedrive maken die u afsluit met een heerlijk 'sundowner' drankje zodra de zon achter de horizon zakt. Bent u echt een wildliefhebber, dan kunt u zelfs de hele dag op pad. Ook kunt u onder begeleiding van een ervaren gids één worden met de natuur als u een wandeling door de bush maakt op zoek naar kuddes zebra's en antilopen. 

Massage

Het team van Mara Bushtops heeft als doel u de ultieme safaribeleving te laten ervaren, maar toch ook te zorgen voor de nodige ontspanning die tijdens een actieve reis af en toe nodig is. Om deze reden biedt de lodge de mogelijkheid om massages te boeken (niet inbegrepen). Als de masseurs een plekje vrij hebben kunt u altijd bij hen terecht voor een ontspannende aromatherapie massage, waarna u zich geheel ontspannen kunt opmaken voor een volgende gamedrive of bush walk. 

Uitzicht op de zonsondergang

Mara Bushtops bestaat uit slechts twaalf indrukwekkende en luxe canvas tenten geplaatst op houten platformen op palen. Uw tent is bijzonder ruim en voorzien van een mooie houten vloer, enorm hemelbed met klamboe en een badkamer. De tent heeft openingen aan twee kanten zodat u enerzijds uitzicht heeft op de weidse vlaktes en anderzijds op de schitterende zonsondergang. Ook heel erg prettig: uw eigen hot tub! Reist u met uw gezin? Dan boeken wij voor u de familietent, bestaande uit twee aparte tenten die via een loopbrug met elkaar zijn verbonden. 

Ready for dinner

Na een indrukwekkende dag in de bush kunt u in het camprestaurant aanschuiven voor een uitstekend diner. De kwaliteit van de maaltijden is goed en ze worden ook nog eens op schitterende wijze geserveerd. Een bijpassende wijn uit de uitgebreide collectie mag hierbij niet ontbreken. Gamedrives worden vaak afgesloten met een lunch in de schaduw van een boom, of aan het eind van de middag met een 'sundowner' in de hand de zon zien zakken. 

Tripadvisor over Mara Bushtops

Vergelijkbare accommodaties in Kenia