Dramatische vergezichten, open ruimtes, uniek woestijnwild, enthousiast personeel en veel meer zorgen voor een bijzondere ervaring in Damaraland Camp

Damaraland Camp is gelegen in de vallei van de Huab rivier in een van de meeste ongerepte wildernis gebieden in Namibië. Het is hier genieten van eindeloze vergezichten over grimmige vlaktes met prachtige oker-paarse bergen op de achtergrond. Allemaal pluspunten. De lodge ligt in het Torra Wildlife Conservancy en wordt ook gerund door de Torra, een dolenthousiaste gemeenschap die u graag laat kennismaken met zijn leefomgeving. 

Diversiteit

Ondanks het droge gebied is er een verrassend grote diversiteit aan flora en fauna te vinden, waaronder de giraf, gemsbok, springbok, de zwarte neushoorn, woestijnolifant en zo nu en dan de cheeta. In de ochtend gaat u op gamedrive naar de woestijn olifant die zich heeft weten aan te passen aan de harde omstandigheden. Of u gaat op Rhino tracking, onze nummer één activiteit! 

Ook voor de kids

Voor kinderen van de leeftijd van 6 tot en met 18 is er een educatieve Bush Buddy Pack met o.a. een zaklampje, bug viewer, boek met educatieve activiteiten en veel meer. In de middag kunt u onder begeleiding van een ervaren gids van de Torra gemeenschap de omgeving te voet verkennen. Het gebied leent zich ook voor uitstekend birdviewing!

Schutkleuren

De lodge bestaat uit tien tenten, waarvan één speciaal voor families. Door het gebruik van natuurlijke materialen gaan de tenten helemaal op in de omgeving en zijn ze van een afstandje maar moeilijk in het omringde landschap te onderscheiden. De tenten zijn vervaardigd uit canvas, riet en adobe. Binnenin treft u een wereld aan comfort en vanaf uw schaduwrijke veranda geniet u van een sensationeel uitzicht op de ruige wildernis. 

Dineren in de boma

Er is een ruime lounge en diner ruimte compleet met openhaard, bar en zwembad. Buiten in de boma is een open kampvuur waar u tijdens rustieke avonden kunt genieten van de heldere sterrenhemel. In uw eigen tent staat dagelijks warm en koud water klaar voor thee en koffie.

Tripadvisor over Damaraland Camp