De perfecte uitvalsbasis voor de iconische bezienswaardigheden van de Sossusvlei

Deze luxe woestijn hideaway biedt niet alleen optimaal comfort, ontspanning en privacy, maar is ook de poort naar de Sossusvlei duinen. Little Kulala ligt in het 37.000 hectare grote privédomein Kulala Wilderness Reserve en maakt onderdeel uit van de imposante Namib woestijn, de oudste zandverstuiving ter wereld. En staat te midden van eeuwen oude cameltorn bomen op de droge rivierbedding van de Auab Rivier. Een prachtige locatie!

Slapen

Little Kulala bestaat uit elf rietgedekte suites die perfect opgaan in het woestijnlandschap. De inrichting is modern, elegant en modern. Elke suite is voorzien van een slaapkamer, badkamer met binnen- en buitendouche, een terras en een plungepool. Het meest bijzondere element van uw suite bevindt zich op het dak. Hier is een fijne lounge hoek gecreëerd, waar u kunt genieten van een sundowner of romantisch diner. En hier is een comfortabel skybed waar u de nacht ook kunt doorbrengen. Direct onder de sterrenhemel.

Beleven

Little Kulala heeft een eigen toegang tot het Namib Naukluft National Park, de kortste route naar de Sossusvlei. Gasten van de lodge zetten daarom vroeg in de ochtend een voetstap in het zand van de immense woestijn. Of zweven als eerste in een heteluchtballon over de glooiende zandduinen. Maar er is meer dan alleen woestijn. Het onherbergzame gebied rondom de lodge is ook te verkennen tijdens een natuurwandeling, fietstocht, quad bike excursie of tocht per auto. U ziet hier dieren die uniek zijn voor de omgeving, zoals gemsbokken, springbokken, struisvogels en jakhalzen. Wat minder goed te spotten vanwege hun omvang, maar in grote getalen aanwezig zijn allerlei soorten reptielen en insecten.

Eten en drinken

De dag start met een ontbijt, tussen de middag staat er een lichte lunch voor u klaar en 's avonds geniet u van een heerlijk diner. De koks gebruiken lokale ingrediënten zoals 'mogau oshi'- een biologische wilde spinazie, 'wambu bonen' - lokale rode bonen en voedzame Namibische dadels. Om uw dinerervaring zo bijzonder mogelijk te maken, kunt u kiezen voor een privédiner op het dakterras van uw eigen suite, bij het zwembad of in de woestijn.

 

 

Tripadvisor over Little Kulala