Door: Seychellen reizigers
Hier kom je echt tot rust en geniet je van een prachtige villa en relaxte service.

Beste Dewi,

Dank voor je mail en ook natuurlijk voor de prachtige bloemen die we vandaag ontvingen. Een leuke verrassing! We hebben een super reis achter de rug. We waren blij met de keus voor de drie verschillende eilanden en ook de volgorde c.q. opbouw waarin we dit gedaan hebben. De ontvangst bij aankomst en de transfer door de lokale reisagent Mason was goed geregeld. Het Ephelia Resort op Mahé is natuurlijk nog nieuw en de family villa daar was mooi en goed ingericht, de service en voorzieningen op het resort waren prima. Goede restaurants etc. Alleen het weer viel de eerste dagen tegen: veel bewolking en regen, maar daar kunnen jullie niets aan doen! Overigens waren ze op de Seychellen erg blij met de regen na vier maanden droogte en waterrantsoen voor de lokale bevolking.

De transfer naar Desroches was weer goed geregeld door Mason. Wat een mooi en heel ander eiland dan Mahé. Hier kom je echt tot rust en geniet je van een prachtige villa en relaxte service op het all inclusive resort. Overigens met een goed restaurant en steeds wisselende keuzemenu's. Het eigen" strand bij de villa's is geweldig net als de villa zelf: erg ruim en mooi van indeling. Je kunt wel merken dat de inrichting wat ouder is. We hebben daar erg genoten! En we kregen ook steeds meer zon hoewel de regen zeker niet uitbleef.

De reis naar Praslin verliep ook weer prima. Tussendoor nog van een lunch genoten in Victoria. Het Lémuria Resort is werkelijk prachtig gelegen en de villa daar was perfect. Mede dankzij onze butler Durga hebben we daar een prachtige tijd gehad. Op alle bestemmingen hebben we genoten van de spa.