Dompel uzelf onder in adembenemende landschapsarchitectuur en serene natuur in het hart van Singapore

Verken de weelderige tuinen van Gardens by the Bay samen met uw gids en dompel uzelf onder in adembenemende landschapsarchitectuur en serene natuur in het hart van Singapore. 'Gardens by the Bay' is een belangrijk onderdeel in het stadsplan van Singapore om de 'Stad in een Tuin' te ontwikkelen en vangt de essentie van Singapore als een premier tropische tuinenstad, een stad met de perfecte leef- en woonomgeving.

U bezoekt het bos van de superbomen; met bomen van 25 tot 50 meter hoog. Deze isconische verticale tuinen zijn ontworpen met grote troonhemels voor de nodige schaduw gedurende de dag en komen tot leven in de avond wanneer speciale effecten met geluid en licht worden toegevoegd aan het spektakel.

 

Het Cloud Forest is een unieke beleving. Een 35-meter hoge indoor-berg is gehuld in mist en bedekt in weelderige vegetatie. Hier vindt u de grootste indoor waterval ter wereld. Gebruik de luchtbruggen om het geheel vanuit een ander perspectief te bekijken en aanschouw flora en fauna van de tropische hooglanden tot wel 2.000 meter boven zeeniveau.

Na deze adembenemende ervaring bezoekt u de bloemen-koepel en wandelt u op rustig tempo door de wereld van oneindige lente. Hier heerst een koel Mediterraan klimaat waar exotische planten uit vijf continenten in negen verschillende tuinen in alle pracht kunnen bloeien en groeien. Er is zelfs een olijfboom die meer dan 1.000 jaar oud is!

  • Geniet van de 25 tot 50 meter hoge superbomen in de iconische verticale tuinen.
  • Bewonder 's werelds grootste indoor waterval 
  • Eeuwige lente en daardoor prachtige bloeiers in de Flower Dome.

Inclusief: Retour transfers op privé basis, engelssprekende gids, toegang tot Cloud Forest en toegang tot Flower Dome.