Explore Singapore

Singapore is een unieke stad: ontzettend schoon, gigantisch modern en met een fijne mengelmoes van culturen kijkt u hier uw ogen uit. De prachtig vormgegeven parken en hypermoderne architectuur gecombineerd met een oude elegantie geven deze stad een bijzondere flair. Vandaag gaat u samen met uw privé gids op pad, om de stad beter te leren kennen. 

De stadstour Singapore neemt u mee naar verschillende wijken in Singapore

Dompel uzelf onder in Singapore, en leer de stad kennen tijdens deze ochtendtocht door de geschiedenis en cultuur van de stad. U begint met het UNESCO Werelderfgoed, de Botanische Tuinen van Singapore. Samen met uw gids wandelt u door de National Orchid Garden waar meer dan 60.000 orchideeën te zien zijn. Die kleuren! Die geuren! Vergeet niet om de nationale bloem, de Vanda Miss Joaquim, te bezichtigen!

Dan is het tijd voor Little India, waar de Indiase cultuur zorgt voor levendige sfeer. Al uw zintuigen worden wakker geschud, want u wandelt langs winkeltjes en kraampjes met allerhande kruiden, specerijen, groenten en fruit.

Oud en nieuw komen samen in Merlion Park, vanwaar u indrukwekkend uitzicht heeft op de Marina Bay. Uw gids maakt graag een foto van u voor de Merlion, de mascotte van Singapore, half vis en half leeuw. Dit beeld staat symbool voor het bescheiden begin van Singapore als vissersstad.

U rijdt langs het financiële district naar Chinatown, een levendig gebeuren en geweldige mix van oud en nieuw. Traditionele winkeltjes en marktjes staan naast hippe cafe's en boetiekjes. Bezoek tempels en musea waar u meer leert over de religie die meer dan honderd jaar terug gaat.