Een stad als Singapore leent zich uitermate goed voor een avond uit. De flonkerende lichtjes op het water en megalomane bouwwerken die van buiten en binnen worden verlicht zorgen voor een schitterende skyline

Uw eerste stop is het met meerdere awards bekroonde Gardens by the Bay. Vanaf deze horticulturele locatie heeft u een adembenemend uitzicht op de stad. Vergeet ook niet te genieten van de bijzondere tuinen, vooral de iconische Supertree Grove is erg bijzonder. Deze verticale tuinen in de vorm van bomen zijn zo ontworpen dat het bladerdak overdag verkoelende schaduw biedt. Maar wanneer de avond valt komt de tuin tot leven. Op muziek van de Garden Rhapsody Show. Een waar spektakel.

Na de overweldigende tuinen gaat u naar het Marina Bay Sand's Skypark observatiedek waar u een vogelperspectief heeft op de stad. U bevindt zich op 200 meter hoogte en heeft een 360 graden uitzicht over de verlichte skyline van Singapore, helemaal totaan de Indonesche Riau archipel!

Uw avond wordt in stijl afgesloten met een cruise over de rivier aan boord van een traditioneel vrachtschip. Tijdens deze tocht passeert u historische bruggen en gebouwen, die meer dan een eeuw geleden gebouwd zijn. De perfecte afsluiter van een bruisende avond.

Er zijn veel fastfood gelegenheden in de buurt van Gardens by the Bay. Wij raden u echter aan om voor de tour te dineren. Indien gewenst, geven wij u waardevolle suggesties en maken wij de restaurantreservering voor u.
Houdt u er ook rekening mee dat er veel wordt gelopen tijdens deze tour? Het is daarom aan te raden comfortabele schoenen aan te trekken. Bent u wat minder goed ter been, dan kijken wij graag samen met u naar alternatieven.
De licht- en geluidsshow in Gardens by the Bay is afhankelijk van het weer en vindt niet plaats in december. Daarnaast kan de volgorde van de elementen in deze tour gewijzigd worden.

Inclusief:
- privétransfer in een auto met airconditioning
- professionele Engelssprekende gids
- toegang tot het Marina Bay Sand's observatiedek
- tocht met een bumboat