Een unieke lodge met eindeloze uitzichten over het iconische Lake Kariba

Bumi Hills Safari Lodge is uniek; een plek van uitzonderlijke schoonheid. Wat hier direct opvalt zijn de eindeloze uitzichten over het iconische Lake Kariba. Op deze betoverende locatie vormt Bumi Hills de perfecte aanvulling op een safari-circuit, een plek om te ontspannen en weer op te laden in de wildernis van Zimbabwe.

Heerlijk verblijf

Door de positie op een heuvel biedt de lodge een panoramisch uitzicht over Lake Kariba en de wildrijke kustlijn. Met wat geluk ziet u olifanten badderen in het meer en buffels grazen langs de oevers. Tien stijlvolle kamers, uiteraard ook met hetzelfde weidse uitzicht, zijn ingericht in natuurlijke aardekleuren en bieden een comfortabel verblijf. De Baobab Villa is met twee slaapkamers en badkamers, ruime lounge en terras zeer geschikt voor een wat groter gezelschap.

Oneindig genieten

In de lodge is het heerlijk vertoeven in het infinity zwembad. Rondom het zwembad zijn verschillende plekken gecreëerd waar u zich even terug kunt trekken en genieten van het uitzicht en de prachtige zonsondergangen waar Lake Kariba om bekend staat. De maaltijden worden geserveerd op het terras of in de formele eetkamer. De chef bereidt smakelijke gerechten met lokale invloeden. 

Bijzondere belevenissen en ontmoetingen

Bumi Hills biedt tal van manieren om Lake Kariba en de omgeving te verkennen. Breng uw dagen door met boottochten op het meer, probeer een tijgervis te vangen of geniet van de indrukwekkende zonsondergangen. Ga op wandeltocht langs de oevers van het meer of dieper de natuur in, op zoek naar gefossiliseerde pootafdrukken van dinosaurussen. Of ga op game drive op zoek naar de leeuwen van Matusadona. Een aanrader vinden wij zeker ook een bezoek aan het nabijgelegen Mola Village. Ga hier op bezoek bij één van de families en maak kennis met hun dagelijkse manier van leven. Als de school open is, wordt u daar ook hartelijk ontvangen. Een bijzondere activiteit.

Tripadvisor over Bumi Hills Safari Lodge