Voor exclusief gebruik; uw eigen huis in het De Hoop Nature Reserve, met eigen staf en butler

De laatste aanwinst van de Morukuru Family; een organisatie met kleinschalige, luxe lodges op diverse locaties in Zuid-Afrika. Morokuru Ocean House is een schitterend huis op een fantastische plek in het De Hoop Nature Reserve. De Hoop biedt ongerepte witte stranden en duinen omspoeld door een warme Indische Oceaan. Maar ook kalkstenen kliffen, rock pools, wetlands en Fynbos vindt u hier. Daarnaast is De Hoop de thuisbasis van meer dan 260 soorten vogels. Van midden juli tot november ontvangen de kustwateren van het natuurpark het gezelschap van migrerende walvissen die ter hoogte van dit gebied hun jongen ter wereld brengen. Vanaf deze locatie heeft u zicht op dit spektakel en kunt u de jonge generatie speels door het water zien springen.

Sprankelend zwembad

Morukuru Ocean House is alleen exclusief te huren en daarbij staat het hele huis tot uw beschikking. Het concept van Morukuru Ocean House biedt u alle vrijheid, er zijn geen schema's of vaste tijden, u bepaalt uw dagindeling van ochtend tot avond helemaal zelf. Eerst een duik in het sprankelende zwembad en daarna aan het ontbijt? Prima. Lekker eten, uw eigen keuken met chef-kok, een tuin met prachtig uitzicht: wat wilt u nog meer? Het Ocean House beschikt over 4 slaapkamers die allen een eigen badkamer hebben. Het interieur is geïnspireerd op het omringende Fynbos en de duinen en is van de allerhoogste kwaliteit.

Sandboarding

Het huis biedt alle privacy zodat u hier heerlijk kunt ontspannen. Als u wat actiever bezig wilt zijn, dan kan dat natuurlijk ook. Morukuru organiseert verschillende activiteiten, van begeleide wandelingen en mountainbiken tot sandboarding. Uiteraard is het de perfecte plek om de walvissen te spotten aan de kust.   

Wijnkelder voor de liefhebbers

De internationaal getrainde chefs bieden een breed palet aan traditionele gerechten en hebben ook veel kennis van nouvelle cuisine en meer formelere dishes. Het huis bezit verschillende terrassen en plekken waar het buiten heerlijk dineren is en met het geweldige weer in deze regio is dat het hele jaar door een optie. In de uitgebreide wijnkelder komt de kenner aan zijn trekken om een geschikte fles uit te zoeken die bij de maaltijd van die avond aansluit.

Tripadvisor over Morukuru Ocean House

Vergelijkbare accommodaties in Zuid-Afrika