De ziel van Zuid-Afrika

De unieke Sabi Sabi Earth Lodge waarvan de gebeeldhouwde architectuur bijna lijkt op te gaan in de aarde, is een van de vermaarde lodges van Sabi Sabi. Sabi Sabi Earth Lodge ligt in een private game reserve bij het Kruger National Park, in het noordoosten van Zuid-Afrika. Net als in de omliggende natuur is alles gebouwd in pure harmonie. De lodge breekt met de gangbare lodge wetten en is een eigen meesterwerk van innovatie en ontwerp. Elke suite beschikt over individueel ontworpen meubilair en is af tot in de denkbeeldige puntjes.

Sabi Sabi ligt in Sabi Sands, een van de meest wildrijke gebieden van Zuid-Afrika. U bereikt dit over land - met een transfer of een self-drive. Nog luxer is om in te vliegen; u ziet de wildernis dan vanuit een heel ander perspectief.

Slapen

De twaalf superluxe suites zijn vrijwel onzichtbaar van de buitenkant en zijn onlosmakelijk verbonden met moeder aarde. Uw kamer heeft een prive plunge pool, design meubelen, een en-suite badkamer met een grote glazen pui en een binnen- en buitendouche. De suites zijn prachtig ingericht met gebruik van natuurlijke kleuren en decoratieve oude bomen. Uw privé butler zorgt ervoor dat het u in deze unieke omgeving aan niets zal ontbreken. Tot rust komen is hier kinderspel. De uitnodigende bibliotheek, de kunstgalerie en de meditatie tuin maken dit een hemels oord. De nieuwste aanwinst van Earth Lodge is de Amber Villa. Deze ruime villa van 240 m2 heeft twee slaapkamers, twee badkamers een woonkamer en terras met zwembad. De villa biedt een perfect verblijf voor families en vrienden. Het opvallende ontwerp van de villa wordt verzacht door het gebruik van natuurlijke materialen en kleuren. Wanneer u in de Amber Villa verblijft, heeft u de beschikking over uw eigen voertuig, ranger en tracker. Hierdoor kan uw safari volledig worden afgestemd op uw wensen en voorkeuren. 

Beleven

De eigenaren van Sabi Sabi Game Reserve lopen al jarenlang voorop in natuurbescherming en de professionele en gepassioneerde gidsen horen bij de beste van de wereld. Door de rivieren Sabi en Sand heeft het wild het hele jaar door water. Hier spot u de Big Five, hyenas, cheetas en wilde honden. Van de onbeschrijfelijk mooie architectuur tot het design interieur en het bijzondere gebruik van licht, ruimte en decoratieve, natuurlijke materialen tot de mooiste natuur en indrukwekkende dieren. Dit is een van de meest bijzondere lodges die er in heel Afrika te vinden is. Hier ervaart u de ziel van Zuid-Afrikas bush in een ongelofelijk luxe setting. Sabi Sabi Game Reserve is al decennia lang een particulier wildpark dat vooroploopt in natuurbescherming. De gidsen horen bij de beste van de wereld en het wild is minstens zo rijk als waar dan ook in Zuid-Afrika. Vele dieren uit dit deel van het Kruger Park zijn de sterren van natuurdocumentaires en fotoboeken. Een belangrijk aspect van op reis gaan is het ontsnappen aan de dagelijkse bezigheden, ritme en leefomgeving. Bij een safari is dit automatisch inbegrepen. Binnen wordt omgeruild door buiten en in de prachtig uitgestrekte natuur ziet u dieren, nieuwe kleuren en in een haast onwerkelijk licht dat welhaast buitenaards lijkt. De lodge waar u overnacht biedt ook elementen van verfrissing, van escapisme. Details als een luxe bubbelbad, een luie hangmat of veranda met uitzicht zorgen voor een ander perspectief. De meest bijzondere plekken zijn zo anders van opzet, dat het niet alleen zorgt voor een opkikker voor lichaam en geest, maar zelfs voor de ziel. Sabi Sabi Earth Lodge heeft dit effect. De lodge is zo gebouwd dat een roofvogel die er overheen scheert niet eens waarneemt dat er een gebouw is. Alles zit volledig onder de grond. Alle aspecten, van wakker worden in je eigen design-grot, tot dineren in een ondergrondse wijnkelder, nemen hier een eigen, unieke wending.

Eten en drinken

De meer dan voortreffelijke maaltijden geniet u binnen of buiten in de boma of in het restaurantgedeelte met een prachtig uitzicht over de drinkplek voor het wild en met zicht op de bush. De culinaire ervaring matcht de unieke setting en het extreem hoge niveau van deze accommodatie probleemloos. De wijnkelder heeft maar liefst 6.000 flessen bijzondere en zeldzame wijnen, zodat het maken van een bijpassende keuze geen enkel probleem is.