Vogels zingen en geven het signaal van een nieuwe enerverende dag in dit prachtige tented camp

Chobe Under Canvas bestaat uit slechts vijf ruime canvas tenten die midden in het Chobe National Park liggen zodat u vanuit het tented camp permanent kans heeft op het spotten van wild. Dit semi-permanente tentenkamp wordt per seizoen op een aantal verschillende privé kampeerplekken midden in het park geplaatst. U geniet van een unieke safari ervaring met uitzonderlijke wild observaties.

Zo dicht mogelijk bij het wild

De ruime tenten beschikken over een tweepersoonsbed, ensuite 'bush-badkamer', een apart toilet en een traditionele warme 'bucketshower'. De algemene gastentent is de centrale plek van het kamp, waar u gezamenlijk een aperitiefje neemt, geniet van een overheerlijk diner of er tussen de safari's door neerstrijkt met een goed boek en een ijskoud biertje of een glas gekoelde wijn. Omdat het kamp zich altijd op de beste wildernis plekken centraal in het park bevindt kunt u al voor de andere reizigers het park verkennen. De professionele gidsen zullen u tijdens de jeepsafari's zo dicht mogelijk bij het wild brengen voor een ongekende ervaring. De safarivoertuigen zijn volledig uitgerust met een kluisje en oplaadpunten voor digitale camera's en andere apparatuur. 

Gastvrij personeel, geen elektriciteit

Het 'Under Canvas' concept biedt u het authentieke Afrika. Geen elektriciteit, geen stromend water, maar wel gastvrij personeel, heerlijke huisgemaakte maaltijden en traditionele diners geserveerd onder de sterren. De eenvoud van het kamperen in combinatie met de overheersende stilte van de Afrikaanse wildernis bieden u als gast de perfecte mix om te genieten van de bijzondere natuur en fauna en te ontsnappen aan de hedendaagse druk. Dit kamp is gelegen in een nationaal park, niet in een privé concessie. Dit wil zeggen dat u hier geen wandelsafari's kan doen en dat er enkel met daglicht gamedrives en jeepsafari's kunnen worden ondernomen en er dus geen avond en nacht activiteiten buiten het kamp zijn.

Tripadvisor over Chobe Under Canvas