Een spetterend nieuw resort op het onbewoonde eilandje Koh Russey

Alila Villas Koh Russey is een privé eiland resort. Gelegen in de Koh Rong Archipel op slechts tien minuten van het vasteland, wordt dit beschreven als de nieuwe Cambodjaanse rivièra. De tropische setting, villa’s omgeven door heldergroen bamboe en een 1,2 kilometer lang zandstrand laat weinig aan de verbeelding over. Eens het station van de Cambodjaanse Marine, nu een paradijselijke wildernis waar gasten op hun wenken worden bediend. 

Privacy

Privacy, natuur en lokale gastvrijheid staan hoog in het vaandel bij de Alila Villas Koh Russey. U ziet Khmer elementen terug in het design van uw villa en geniet van volop privacy in de tuinen rondom het resort. Aan het strand ligt een sprankelend zwembad en in de sunsetbar geniet u van huisgemaakte cocktails terwijl u de zon langzaam in de zee ziet zakken.

Villa’s Only

Iedere villa is met veel zorg en aandacht ingericht. Een ingetogen luxe en een minimalistisch interieur zodat u geniet van veel ruimte en rust. U heeft een schitterend uitzicht vanuit uw villa zonder door andere gasten gestoord te worden en het lijkt alsof  u even helemaal alleen op de wereld bent. Of u nu aan uw privé zwembad ligt of in uw tuin geniet van een versgeperst sapje en een goed boek…… 

Spa Alila

Een bezoek aan Spa Alila mag zeker niet ontbreken tijdens uw verblijf hier. Laat u adviseren over de verschillende behandelingen; van massages tot complete lichaamsbehandelingen en holistische therapie.  En bent u helemaal tot rust gekomen, strijk dan neer bij de Beach Shack voor verse vis en zeevruchten of in Horizon voor een meer formele dinerervaring.