Fris en eigentijds kamp op één van de beste locaties van Hwange

Linkwasha Camp ligt op één van de beste locaties in Hwange, in een privé concessie in een wildrijk gedeelte van het park. Vlakbij de beroemde Ngamo Plains, een gebied dat zowel in de nattere zomermaanden als de droge wintermaanden een uitstekende safari biedt.

Fris en eigentijds

Het hele kamp is gebouwd met zo min mogelijk impact op de natuur. Er is dan ook nauwelijks gebruik gemaakt van beton. Het kamp heeft een fris en eigentijds ontwerp. Met slechts 9 tenten, waarvan 1 familietent, zijn kleinschaligheid en persoonlijke aandacht gegarandeerd. De tenten zijn ruim en van alle gemakken voorzien. Voor de warme maanden is er airconditioning aanwezig, terwijl u in de koude maanden gebruik kunt maken van elektrische dekens. De douche heeft een glazen deur naar buiten, zodat u toch het gevoel heeft van een buitendouche. Alle tenten kijken uit over de omliggende vlakte, terwijl de algemene ruimtes uitkijken op de waterpoel. Daar ligt ook de ‘hide’, een comfortabele bunker van waaruit u de bezoekers van de waterplaats goed kunt observeren. Met name in de droge maanden is dit een trekpleister voor grote kuddes dorstige dieren.

Home away from home

Linkwasha Camp is één van onze persoonlijke favorieten in Hwange. Wat meteen opvalt is de oprechte vriendelijkheid van de hele crew; u zult zich hier dan ook snel thuis voelen. De maaltijden zijn van hoog niveau, de chef probeert u telkens te verrassen met heerlijke smaken en gerechten.

Op ontdekking

Hwange National Park is het grootste en meest populaire nationale park van Zimbabwe; een verblijf in een privéconcessie betekent dat de safari’s exclusief zijn. Vanuit Linkwasha gaat u op game drive in open voertuigen, zowel overdag als ’s avonds. Altijd onder begeleiding van gepassioneerde gidsen met ontzettend veel kennis. Maar ook een wandelsafari behoort tot de mogelijkheden. Te voet gaat u op pad, uiteraard ook weer onder begeleiding van een zeer ervaren gids. Wilt u graag een culturele ervaring toevoegen aan uw verblijf, dan kunt u een bezoek brengen aan een lokaal dorp. U krijgt een rondleiding door de school, ontmoet de hoofdman- of vrouw en geniet van de culturele uitwisselingen met de dorpsbewoners.

Romantische slaapgelegenheid

Voor een onvergetelijke beleving slaapt u een nachtje in het romantische starbed. Gelegen op een verhoogd platform met uitzicht op Scott's Pan, biedt deze romantische slaapgelegenheid een authentieke en unieke manier om te slapen onder de Afrikaanse sterrenhemel.

Tripadvisor over Linkwasha Camp