Niks(en) moet, maar alles mag

Geplaatst op

I k verwacht dat in 2021 de Malediven erg populair zullen zijn. Dit is één van de weinige bestemmingen buiten Europa waar op dit moment, ondanks de code oranje, al reizigers naar toe reizen. De code oranje is een algemene code voor het hele land, maar juist op de privé resorts van Talisman is het heel veilig om naar toe te gaan. Nu al! En dan is het nog niet eens 2021. Op de meeste resorts zijn artsen aanwezig, die corona testen kunnen afnemen indien dit nodig is. De hygiëne regels zijn natuurlijk flink aangescherpt, maar dat maakt juist dat u optimaal kunt genieten van uw vakantie. Op de Malediven verblijft u een privé villa en bepaalt u zelf of u in het restaurant gaat eten of dat u bijvoorbeeld een diner in uw villa laat bezorgen. Veel restaurants zijn in de buitenlucht en er is ruimte genoeg om voldoende afstand te kunnen houden van de andere gasten.

Maar nu even los van alle corona maatregelen. De Malediven is natuurlijk ook een heerlijke plek om alle drukte en hectiek van de afgelopen tijd te kunnen vergeten. Niks(en) moet, maar alles mag. ‘No shoes, no news’. Heerlijk met uw voeten in het zand genieten van een cocktail terwijl de zon onder gaat in zee. En met een beetje geluk ziet u zelfs een groep dolfijnen aan de horizon. De volgende dag ontspannen snorkelen rondom uw watervilla, terwijl u geniet van al het moois onder water. Wie weet zwemt er wel een gigantische Manta Rog onder u door! Vervolgens de dag afsluiten met een heerlijk diner, in een boomhut, op het strand of misschien wel in een onderwater restaurant. Tot slot nog even een in-villa spa behandeling om vervolgens volledig ontspannen in slaap te vallen. Dat klinkt fantastisch toch?!

 

Er zijn ontzettend veel specials op de Malediven momenteel, en annuleren kort voor vertrek is geen probleem. Bijvoorbeeld bij Como Maalifushi (een van mijn favorieten) kan je nu boeken met hoge korting, en krijg je een gratis upgrade naar halfboard. Vanaf 16 november gaan ze, na een grondige vernieuwing, weer open. Ik vertel je er graag meer over! 

Karin@talisman.nl of 088-7755900