Geplaatst op

S peciaal voor onze reizigers (in spé) verzamelden de Talisman reisspecialisten de meest bijzondere verblijven. In deze tijd van social distancing zijn er creatieve ideeën ontstaan bij accommodaties om u te kunnen laten genieten van een wel heel bijzondere privé beleving. Zo kunt u hele camps en lodges afhuren, verblijft u in een privé villa compleet met chef en butler en wat dacht u van een heel jacht voor uzelf?

HET NIEUWE GLAMPING

 

De nieuwe manier om te genieten van een exclusieve safari van Great Plains, is met uw eigen gezelschap en zonder andere gasten te verblijven in één van de camps. De Expedition en Explorer Camps van Great Plains hanteren een 2021 Special Exclusive Use Offer voor de volgende camps:

 • Mara Expedition Camp in Kenia

 • Selinda Explorers Camp in Botswana

 • Duba Explorers Camp in Botswana

 • Sapi Explorers Camp in Zimbabwe

Lees hier meer over Botswana met Great Plains Conservation

Interesse? Neem contact op met Karin Muntenga voor meer informatie of een reisvoorstel op maat.

 

PARADIJS VOOR UZELF ALLEEN

 

De accommodatie Pa Sak Tong in Chiang Rai, het noorden van Thailand, biedt geweldige villa’s voor verschillende gezelschappen. Naast een hemels verblijf, waarbij u compleet in de watten wordt gelegd door de kundige crew, geniet u hier ook van bijzondere privé belevingen. Maak bijvoorbeeld een wandeling door de bergen en tussen de rijstvelden in combinatie met een leuke picknick

Een verblijf in Pa Sak Tong is uitermate goed te combineren met een verblijf in één van de villa’s van Miskawaan.

 

HEMELSE HACIENDA’S

 

Talisman specialist Annelies selecteerde samen met onze lokale partner een drietal geweldige privé villa’s in Mexico. Een extra fijne bijkomstigheid is dat de wijzigingsvoorwaarden zeer soepel zijn, zodat u met een gerust hart een luxe vakantie in het vooruitzicht kunt stellen.

 • Casa Cantarena ligt op een zeer bijzondere plek in één van de grootste beschermde natuurgebieden van Mexico, tevens een UNESCO Werelderfgoed. De villa ligt direct aan het strand en telt vier slaapkamers.

 • Hacienda Petac ligt verstopt in gigantische tuinen, net buiten Merida. Er zijn hier zeven slaapkamers.

 • Villa Alma Rosa werd ooit ontworpen voor een Franse kunstenares en haar familie. Nu is het een hemels vakantieverblijf aan de Riviera Maya. Er zijn vier slaapkamers.

WHERE THE WORLD CAN’T FIND YOU

 

Een verblijf zó afgelegen dat een aankomst per helicopter het meest praktisch is! Annandale in Nieuw Zeeland telt vier superdeluxe privé villa’s, mijlenver van elkaar gelegen in de glooiende heuvels van de Banks Peninsula. Het is een onvergetelijk verblijf voor slechts een handjevol geluksvogels…Talisman ambassadrice Karin Barnhoorn verbleef er samen met haar man tijdens haar reis door Nieuw Zeeland. Lees hier haar verslag.

 

Magisch Morukuru

 

Stelt u zich eens voor: Uw reis beginnen met een privé villa in de bush, exclusief voor uw gezelschap. Een fijne bijkomstigheid is dat uw superluxe bush villa is gelegen in het malariavrije Madikwe Game Reserve in Zuid-Afrika, geen zorgen hierover dus! De dagen worden helemaal ingedeeld naar uw wens. Een, twee of drie gamedrives per dag - het is allemaal mogelijk. Wilt u een massage in de middag? Geen probleem. En wat wenst u vanavond te eten? De chef bereid met veel plezier de meest heerlijke gerechten zodat u de dag altijd goed afsluit. Combineer deze exclusieve bush ervaring met een even zo bijzonder privé verblijf nabij Kaapstad. Het Morukuru Ocean House is ook exclusive use only en ook hier komt u dus geen andere gasten tegen. Uitgebreid getest en ervaren door onze specialisten krijgt deze combinatie van ons de allerhoogste aanbeveling!

Lees meer over Morukuru Farm House (Madikwe Game Reserve)

Lees meer over Morukuru Owners House (Madikwe Game Reserve)

Lees meer over Morukuru Ocean House (De Hoop Private Nature Reserve)

 

SPECIALIST SAFARI’S

    

 • Seraphine: ‘De Private African Villa (waar in totaal acht volwassenen en vier kinderen kunnen verblijven) ligt op 10 kilometer van de hoofdlodge Okonjima. Hij ligt middenin het reservaat! De Private Bush Suite (vier personen) ligt ook zeer privé, op zo’n 500 meter van het Bush Camp. Lees meer.

 • Martine: ‘Luangwa Safari House is een comfortabel privéhuis voor het hele gezin, in het South Luangwa National Park in Zambia. Het indrukwekkende privéhuis is ontworpen door Neil Rocher en ligt aan de rand van een lagune die druk wordt bezocht door wild. Een verblijf hier kan me niet lang genoeg duren!’ Lees meer.

 • Seraphine: ‘Villa L’Amandier ligt in de Hoge Atlas van Marokko en heeft een eigen zwembad en privé catering. Het is mogelijk om deze villa te combineren met Maison de Sable, een privé villa nabij Essaouira. Talisman directeur Don Haagh sliep hier met zijn gezin en was zeer tevreden!’ Mail Seraphine voor de mogelijkheden.

 • Martine: ‘Mkombe’s House in Tanzania ligt in het noorden van de Serengeti op een werkelijk verbluffende locatie! Dit is de nieuwste accommodatie van onze lokale partner in Tanzania, met ruimte voor tien gasten.’ Lees meer.

 

BEACH BLISS

 

Onze Talisman specialisten adviseren u graag over de mogelijkheden. Een kleine selectie vindt u hieronder.

Met zijn tweeën

Met de familie

 • Two Bedroom Luxury Villa with Private Pool bij The Oberoi Mauritius

 • Villa da Praia van Santorini op Mozambique

 • Een perfect verblijf voor het hele gezin: de Two Bedroom Residence van het Four Seasons Desroches op de Seychellen.

 • Met de glijbaan de hele dag het water in roetsjen vanaf uw eigen villa bij Soneva Fushi op de Malediven

 

SCHIP AHOY

    

 • Met uw privé jacht zet u koers naar het Komodo National Park in Indonesië. Hoe u de dag wilt indelen, is helemaal aan u. Er is – naast uw gezelschap en de bemanning – namelijk helemaal niemand aan boord verder. Voor én na uw zee-avontuur selecteert specialist Annelies graag privé villa’s of kleinschalige accommodaties om uw reis onvergetelijk te laten zijn.

 • De superluxe Sequoia heeft drie suites aan boord en biedt bijna een glamping ervaring op zee. Het schip zeilt – met enkel uw gezelschap aan boord – door de Raja Ampat, Komodo of Banda Eilanden, afhankelijk van het seizoen. Aan boord ontbreekt het u aan niets, en ook wanneer u in het water springt ligt de wereld aan uw voeten. Er is een gecertificeerd PADI duikinstructeur aan boord. Liever niet? Snorkelen, paddle-boarden of bijzondere ontmoetingen met de lokale bevolking van de eilanden behoort ook tot de mogelijkheden. Wat u ook doet, vergeet niet van de zonsondergang te genieten aan boord, met een huisgemaakte cocktail. Perfect.