Cambodjaanse gastvrijheid met een Italiaanse touch

Navutu Dreams Resort & Spa ligt op een rustige plek net iets buiten het centrum van Siem Reap, nabij de beroemde tempelcomplexen van Angkor. De Italiaanse eigenaren van het zeer luxe, succesvolle en award winnende Navutu Stars Resort in Fiji brachten een bezoek aan de tempelruïnes van Angkor en waren zo onder de indruk dat ze hier een zusterresort hebben geopend. De drie doorgewinterde hoteliers hebben met succes hun stempel gedrukt op de architectuur en het design.

Na de tempels naar de spa

Natuurlijk bezoekt u Siem Reap vanwege de aanwezigheid van de beroemde tempelruïnes van Angkor, de door toeristen minder bezochte complexen als de tempels van Roluos en het boeiende leven rondom het uitgestrekte Tonlé Sap meer. Een verblijf in Navatu Dreams is niet compleet zonder een bezoek aan de geweldige spa. Hier kunt u terecht voor tal van exotische behandelingen, zoals een kokosnoot- en papajascrub, een aloë vera wrap of een verzachtende honing gezichtsbehandeling. Uiteraard is een duik in het heerlijke zwembad ook een uitstekende manier om even te ontspannen en af te koelen.

Modern en tijdloos

Er zijn achttien kamers, verdeeld over vijf smaakvol ontworpen paviljoens. De kamers zijn alle modern en tijdloos ingericht met helderwitte muren die mooi contrasteren met frisse blauw- en geelaccenten. De kamers zijn ingericht met stijlvol meubilair, unieke Cambodjaanse objecten en felgekleurde stoffen en kussens. Vanaf uw ligstoel op het overdekte privéterras kijkt u uit over het zwembad of de tuin. Boekt u een Grand Tour kamer, dan heeft u een spectaculair dakterras vanwaar u kijkt over de rijstvelden.

Het sfeervolle Niam Niam restaurant serveert traditionele Zuid-Cambodjaanse, Italiaanse en internationale gerechten. Navutu Dreams is eveneens eigenaar van het beste Italiaanse restaurant in town: Il Forno. Bent u na een actieve dag wat toe aan lichamelijke en geestelijke ontspanning, breng dan een bezoek aan de Navutu Dream Spa, gelegen in een mooie tropische setting.

Tripadvisor over Navutu Dream Resort & Spa