Het ultieme vakantie gevoel

U verblijft in een heel bijzonder vakantiehuis: een gerenoveerde en verbouwde molen aan de oevers van de Hérault. De dagen worden hier gevuld met activiteiten in en om het huis: zwemmen in de rivier, picknicken onder de eeuwenoude platanen en genieten van de warme zonnestralen. Het pittoreske dorpje Pézenas is niet ver weg.

Waar

Moulin De La Peche ligt in de Languedoc, op zo’n vijf kilometer van Pézenas.

Slapen

Er zijn vijf elegante slaapkamers, varierend van een double bedroom tot een suite met woonkamer. Ieder slaapvertrek heeft een ensuite badkamer met bad en/of douche.

Beleven

Een meer idyllische setting is haast ondenkbaar. Uw verblijf wordt omgeven door tuinen met vijgen, dennenbomen en grote platanen die schaduw bieden. Een comfortabele stoel bij de rivier is zo gevonden, nestel uzelf er in met een goed boek en meer heeft u niet nodig! Geniet van een al-fresco diner in de schaduw van de bomen, of van een barbecue met typische gerechten en producten uit de regio die u bij een boerenmarktje even verderop heeft gehaald….

De historische molen was één van de laatste in gebruik zijnde molens aan de Hérault en is nu een ‘historisch monument’. De renovatie heeft ervoor gezorgd dat u hier nu kunt verblijven, en dat u van alle comfort bent voorzien.

Eten & Drinken

Het ontbijt kan iedere ochtend voor u worden klaargemaakt. Er is geen betere plek om dit te nuttigen dan op uw ruime terras met uitzicht over de rivier. Er zijn in de omgeving talloze boerenmarktjes waar u de ingrediënten voor het diner kunt inslaan. Kookt u liever niet zelf, dan boeken wij graag een privé chef voor u of maken we een reservering in één van de restaurants in het charmante dorpje Pézenas, op slechts vijf kilometer afstand gelegen.