Tuinen waar u eindeloos kunt dwalen

Villa Mandarine is het schoolvoorbeeld van wat de Fransen zo mooi een ‘hôtel de charme’ noemen. Die charme is, in dit geval, deels te herleiden tot het smaakvolle interieur maar zeker ook tot de omvangrijke tuin met talrijke sinaasappelbomen en geurige bloemen. Hotel en tuin lijken een organisch geheel te vormen en lopen moeiteloos in elkaar over. U kunt eindeloos rondlopen door de prachtige tuinen, een perfecte plek om de rust en stilte op te zoeken. Op iedere hoek bloeien de bloemen en citroenen, grapefruit en sinaasappelbomen lijken overal uit de grond te schieten.

Rustige ligging in de hoofdstad

Deze villa was generaties lang het eigendom van een Franse familie en is door de huidige eigenaar omgetoverd tot een charmante en zonovergoten villa omgeven door twee hectare aan sinaasappelbomen. De ligging is ideaal; op slechts vijftien minuten rijden van het centrum van Rabat en op steenworp afstand van de golfbaan. Ook al verblijft u in de hoofdstad van Marokko, de stilte en heerlijke geuren verschaffen de illusie van een verblijf op het platteland. Rabat is een stad waar het massatoerisme de weg naartoe nog niet gevonden heeft. Levendig, met prachtige bouwwerken en mysterieuze steegjes; iedere wandeling is hier een avontuur. Paardrijden, tennis en surfen behoren tot andere activiteiten die u vanuit Villa Mandarine kunt ondernemen.

Kamers & Suites

De 31 kamers en 5 suites zijn gegroepeerd rondom een binnenplaats en hebben uitzicht op de tuin. De weelderige vegetatie schermt de kamers af van de buitenwereld, zodat u verzekerd bent van privacy. Op uw terras kunt u genieten van het gekwinkeleer van de vogels en het fraaie kleurenspel. Er is ook een gemeenschappelijk, verwarmd buiten zwembad. In het restaurant geniet u van typisch Marokkaanse en internationale gerechten. Het grote terras is de perfecte plek voor ontbijt of iedere andere maaltijd die u hier wilt nuttigen. Naast het restaurant vindt u bij Villa Mandarine ook nog een cocktailbar, een spa met hammam en een massageruimte. 

Tripadvisor over Villa Mandarine